Project Description

Abonnementen verkoop

AAB Communicatie richt zich op het benaderen van (ex) klanten die een lopend abonnement hebben of het abonnement hebben opgezegd. Tijdens het belmoment proberen wij te achterhalen waar de wensen liggen van de klanten en wat de reden is waarom zij een product hebben opgezegd. Op die manier geven wij u inzicht wat de motieven zijn. Uiteraard verzorgen wij de mutaties in de database zodat uw database volledig up-to-date is bij terug levering. Daarnaast kunnen wij tijdens het belmoment eventuele cross- en/of upsell mogelijkheden aanbieden om de relatie te continueren en te versterken. Bij tijdelijke of proefabonnees benaderen wij de klanten om de tijdelijke kennismaking om te zetten in een vast abonnement.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening geldt ook voor telefoonabonnementen, abonnementen op kabeldiensten, internetabonnementen, abonnementen voor fitness, serviceabonnementen, etc.

Onze medewerkers hebben veel ervaring met commerciële gesprekken en wij gebruiken uitsluitend de scripts die in overleg met de opdrachtgever zijn ontstaan.

Upselling is voor elke opdrachtgever interessant. U kunt hierbij denken aan een upsell campagne voor abonnementen van dagbladen en tijdschriften maar ook diensten voor de zakelijke markt. Ons doel is om meer uit één klant te halen, wij willen graag de klantwaarde voor u verhogen. Wij hebben voor onze klanten diverse campagnes met succes mogen uitvoeren.