Project Description

Een antwoordservice brengt je onderneming verder

Goede bereikbaarheid levert ondernemers het meeste resultaat op. Soms denken ondernemers dat als je een telefoontje laat schieten dit niet schadelijk hoeft te zijn voor het bedrijf en dat ze uitsluitend bereikbaar moeten zijn voor hun klanten. Het tegendeel is waar , je kunt een slechte reputatie krijgen of een eventuele potentiële klant gaat op zoek naar een andere leverancier, op deze manier loop je omzet mis.

Doorschakelen van je telefoon

Om te voorkomen dat je bedrijf heeft te lijden onder een slechte(re) bereikbaarheid is een antwoordservice een mooie oplossing. Ben je dan verplicht om je telefoon de hele dag/week door te schakelen? Uiteraard is dit niet het geval, je kan de telefoon door laten schakelen wanneer het je het beste uitkomt, bijv. tijdens vergaderingen, lunch, besprekingen, vakantie, bedrijfsuitjes etc.

Antwoordservice

Een antwoordservice zorgt voor een goede eerste indruk, in sommige gevallen kan de beller direct geholpen worden, in andere gevallen wordt de boodschap genoteerd zodat de beller op een ander tijdstip terug gebeld kan worden. U bedrijf is goed bereikbaar tot grote tevredenheid van de bellers.

Ik heb een klein bedrijf, dan is een antwoordservice toch niet rendabel? Juist voor kleine bedrijven is een antwoordservice rendabel, hoe vervelend is het dat je de telefoon aan moet nemen op het moment dat je met een opdracht bezig bent. Als je de telefoon op moet nemen is het lastig om gefocust te blijven op je kerntaken en je kan je klanten niet de aandacht geven die ze verdienen. Een antwoordservice is niet alleen om belangrijke boodschappen door te geven maar filtert ook het telefoonverkeer zodat de storende telefoontje uitblijven. Op deze manier kan je op vaste tijden het telefoonverkeer inplannen en de rest van de dag gebruik je om je bedrijf te laten groeien en betaald de antwoordservice zich weer heel snel terug.